суботу, 19 грудня 2020 р.

100 днів у Новій українській школі. Ми – супер!!!

     Здається, зовсім недавно пролунав перший дзвоник для першокласників нашої школи, а вже минули місяці напруженої та насиченої праці і з малят-дошкільнят вони перетворилися у здібних, старанних та допитливих учнів.

     І ось до дітей завітало свято, якого вони з нетерпінням чекали. Наші школярики святкують свій перший ювілей - «100 днів у Новій українській школі». Назва свята є невипадковою. Адже минуло 100 днів з тієї миті, коли випускники дитячого садочка вперше переступили поріг школи, де на них чекали нові відкриття та новаторські підходи до навчання.

     За сто днів перебування у школі маленькі першокласники мали безліч цікавих уроків, веселі перерви та руханки, навчались спостерігати за природою, творити своїми руками. Стали дружньою шкільною родиною. І це свято є  наступною сходинкою до пізнання невідомого та надало ще більшого натхнення до творчої праці.

     Першокласники продемонстрували свої досягнення за три місяці навчання у квест-грі «100 днів у школі». Вони подорожували зупинками «Математична», «Мовна», «Природнича», «Славетна», «Поетична», «Музична», на яких виконували захоплюючі завдання з різних предметів.

     Основна мета таких завдань – розвиток уяви, логічного та критичного мислення, мовлення, уваги, кмітливості, креативності та старанності у дітей. Школярики переконалися, що навчатися у Новій українській школі дійсно легко, цікаво, класно та захоплююче.

     100 днів у школі. Це мало чи достатньо для того, щоб отримати перші знання, навички, вміння? Більше, ніж достатньо! І учні 1-го класу довели це, за що були нагороджені свідоцтвом Першого рекорду класу «100 днів у школі».

     Я пишаюсь своїми дітками. Вітаю вас, любі першокласники!






















Немає коментарів:

Дописати коментар

  Створення лепбуку "У світі рослин"